Rreth nesh

Historia jonë

-->

Historia jonë

Pershkrimi i shkurter i kompanise tone

2016

Fillimet

Historiku i Mobilerisë

MOBILE INFINIT është biznes që u shërben qytetarëve që nga viti 2016 e deri më sot.

U krijua me një objektiv të qartë që të plotësojë kushtet dhe nevojat e konsumatorëve në mënyrën më të mirë dhe me kushtet më prestigjioze të realizueshme.

Hapat e parë nisën me një fuqi punëtore të vogël, në ambiente prodhimi të kufizuara, mirëpo ndihma e ofruar nga Ministrisa e Zhvillimit Rajonal, vullneti i hatashëm për punë dhe nevoja përplotësimin e kërkesës së tregut, bënë që ne të ngjitemi në majat e biznesit të këtij profili.

MOBILE INFINIT po rritet nga dita në ditë dhe është dashur që të kalojë shumë kriza ekonomike dhe financiare në mënyrë që të mbizotërojë në tregun vendor dhe tani synon të arrij eksport ne tregun e jashtëm dhe të arrijë atje ku ishte qëllimi i krijimit të këtij biznesi, pra në majat e tregut vendor dhe global, përballë konkurencës së saj.

MOBILE INFINIT ofron një gamë të gjerë të produkteve siq janë: Garnitura, Dhoma Gjumi, Kuzhina, Tavolina nga më të ndryshmet, Paradhoma e shumë aksesor që nevojiten për shtëpin tuaj që të keni një ambient sa më të rehatshëm.

Mobileria jonë, primare e ka materialin e kualitetit të lartë, cilisisë së parë në mënyrë që të jemi sa me afër klientit dhe nevojave të tyre.


Me Respekt, MOBILE INFINIT